İNGİLİZCE MAKALE YAZARAK PARA KAZANMAK

Makale yazarak para kazanmak bir çok kişinin ilgisini çeken bir yöntem özelikle okul harçlığını çıkarmak isteyen üniversite öğrencileri ve ek gelir sağlamak isteyenler yada evden çalışarak para kazanmak isteyenler.
Yabancı Dil bilenler herdilde makale yazabilir fakat ingilizce yazılan tüm yazılar daha çok para kazandırıyor...

İngilizce Yazı Yazarak Kazanmak

İngilizce Yazı Yazarak Nasıl Kazanılır veya neden ingilizce?  İngilizce çok kullanılan bir dildir. Bu yüzden çok kazandırır. Üniversite okumuş veya okumamış ingilizcem var fakat bir işe yaramıyor diyorsanız işte size fırsat.


İngilizce yazı yazarak hanede işte heryerde kazanabilirsiniz. İsterse ingilizceniz pek olmaya bilir ingilizce yazı yazarak para kazanma fırsatını bu kılavuz kitap sayesinde öğrenebilir. Daha sonra ingilizceyi öğrenmeyi kafanıza koyup öğrenmeye başlayabilirsiniz. 
İngilizce Yazı yazarak 300 dolara kadar belki daha fazla yazı başı kazanmanız olası. Kitabımızda belirttiğimiz 103 değişik internet siteleriyle bu parayı kazanmanız olanaksız değil.
Seçeneğiniz çok bir konuda yazınızı gönderdiğiniz internet site kabul etmedi diyelim olabilir. Bu ingilizce yazdığınız yazınızı hemen çöpe ataçağınız anlamına gelmiyor. Bu yazınızı diğer web sitelerindede deneyin. Yazdığınız kanuda yazı kabul eden başka web siteleride vardır
Son alarakta muhteva marketleri var. Muhteva marketlerinde istediğiniz kadar yazı işi alarak para kazanabilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası bu dijital kılavuz kitabımızda sizlerle paylaşıyoruz
Buradan ulaşabilirsiniz 

Yorumlar