Web siteleri ne Makale bulma








Web Sitesine Makale Konusu Bulmanın yöntemleri







Web sitelerinin SEO için ve kullanıcı kaybetmemesi açısından daima güncel olması ve sitede düzenli olarak yayınlanan makalelerin yer alması gerekmektedir. Peki, her linke her eklentiye makaleyi nerden bulacaksınız, sitelerin makale ihtiyacıyla nasıl baş edeceksiniz?








 Bunun için şu e-kitabı sizlerin makale bulma gereksiniminize istinaden satışa sunduk. Burada tabi ki e-kitapta bulunan özel fikirlerden bahsetmeyeceğiz. Zira e-kitap arasında hızlı bir biçimde 10’larca makale elde etme yöntemleri veriliyor. Bizler burada sırf beyin fırtınası yapmak adına ayrıcalıklı düşüncelerimizi paylaşacağız.
internet sektöründe makale, her sitede değişik olmak üzere hazırlanan tanıtım, haber, görüş, bilgi benzeri yazılardır.

 Sayısız web siteleri içinde oluşan rekabet, arama motorlarında üst sıralara gelme isteğiyle katlanmıştır. Anahtar kelimelerin içinde kullanılacağı makalelerin özgün olması gereği de en büyük dert.












Bu konu hakkında bazı önerilerimiz olacak.







şayet ikinci bir dil biliyorsanız web sitenizle alakalı yabancı sitelerde gezinin. Yabancı sitelerde daha ayrıcalıklı fikirlerle tanışabilir, kendinize uyarlayabilirsiniz. Siteye yeni konu edinebilmek için iyi yol olmakla beraber yurtiçinde farklılık kazanıp web sitenizi çok daha talep cazibeli kılabilirsiniz.
•Yeni makale konu ve fikirleri için bir diğer yol ise haber sitelerini takip ederek web siteniz ve kategorisiyle ilgili haberler, gelişmeler yakalama şansı bulmanızdır. Referans alacağınız haberler güncel olabileceği için çok fazla işinize yarayacaktır. mesela ‘’Mark Zuckerberg doğan çocuğu adına Facebook’un �’unu bir vakfa bağışlayacağını söyledi’’ benzeri bir haber yazılım, programlama tarzı bir web sitesi için iyi bir fırsat olabilir.
•Makale yazarlığı hakkında sitelerle bağlantı kurun. Makale siparişi verebilmek ile beraber hazır yazılmış makale kütüphanelerinden daha önceden tamamlanmış ve konulu makaleler bulabilmeniz sizi hem vakitten hem de fikir arayışından kurtaracaktır. ama bu durum, makale alış-satış siteleri ile çalışmanız biçiminde maliyetlerinizin artmasına yol açacaktır. E-kitabımızı alarak sadece 114 TL ile yaşam boyu kendi kendinize kısa zamanda birçok makale üretebileceksiniz. Vakitten inanılmaz kar kazanmak ve bedava makale yazmak için vazgeçilmez fikirlerle buluşabilirsiniz. bununla birlikte yazar bakımından varlıklı olan sitelerde kaliteli yazı ve yazar seçimi gibi ayrıntılar göz önünde bulundurulmalıdır.





Sosyal medyadan haberdar olun. kişilerin sürekli şekilde ihtiyaç duydukları materyaller ve talep alanları gün gün değişmektedir. Teknolojinin hızlı gelişimi ile televizyondan bilgisayar başına ve son şekilde tablet, telefon bu gibi vakit harcadıkları ürünler değişmekle birlikte konular da hızla değişmekte. MSN kullanılırken Whatsapp’a geçilmesini misal verebiliriz. kişilerin beğenisini çektiği ve vakitlerini harcadığı, yöneldiği akımlar ile ilgili konu takibi yapabilmeniz çok aşırı faydalı olacaktır

Makale yazarak nakit kazanmak son dönemlerin en favori ek gelir kaynaklarından birisi biçimine geldi. Evde oturarak ek meslek yapmak arzulayan çok sayıda insan makale yazarlığına atılıyor. Makale alış maliyetlerinin çoğalması, internet sitesi için içerik ve konu bulmada Sürekli yanınızda elinizin altında olması gereken bir Rehber niteliğinde eğitim seti http://tinyurl.com/jsl55j6

Makale Rehberi İNDİRİMLİ İNDİR

 

 










Yorumlar

Blogg_e dedi ki…
Makale yazarak para kazanmak son dönemlerin en favori ek gelir kaynaklarından biri haline geldi. Evde oturarak ek iş yapmak isteyen birçok insan makale yazarlığına atılıyor. Makale alış maliyetlerinin artması, internet sitesi için içerik ve konu bulmakta
http://tinyurl.com/jsl55j6